Dakbedekking

Waar werken wij mee?

APP-gemodificeerd bitumen

APP is de afkorting van Atactisch PolyPropyleen, een kunststof die ontstaat bij de fabricage van polypropyleen. APP is thermoplastisch en bij omgevingstemperaturen soepel en buigzaam. Door penetratiebitumen of zacht bitumen te mengen met APP ontstaat APP-gemodificeerd bitumen.

De voordelen:

hoge temperatuurstabiliteit
hoge weerstand tegen veroudering
weinig onderhoud (mits omgeving)
gemakkelijk te verwerken
geschikt voor recycling
bij toekomstig onderhoud gemakkelijk te overlagen

Witte dakbedekking

Bij witte daken kunnen temperaturen van circa 80℃ op zwarte bitumen daken worden teruggebracht naar circa 40℃. Daarnaast kan een wit dak voor de binnentemperatuur wel 3℃ tot 5℃ schelen. wilt u uw dak verduurzamen dan is dit de juiste keuze ook in combinatie met zonnepanelen.

Echter het nadeel van witte dakbedekking is dat het in de loop der tijd vies wordt door weersinvloeden het is dus niet geschikt voor daken waar te veel water op blijft staan en die in een boomrijke omgeving liggen en/ of schaduw

RESITRIX

De klassieke Resitrix-dakbedekking bestaat uit een EPDM-folie met interne wapening die aan de onderzijde voorzien is van een met SBS gemodificeerde bitumenlaag. De basisuitvoering is onderaan afgewerkt met een PE-film (Resitrix MB) of met kwartszand

DERBIGUM

Derbigum daken gaan langer mee dan de meeste andere waterdichte oplossingen. Gemiddeld gaan bitumen daken 20-25 jaar mee. Met bitumen dakbedekking van het merk Derbigum hoeft u zich 35 jaar lang geen zorgen meer te maken over uw dak.

Lage onderhoudskosten en reparatiekosten

Dankzij de hogere resistentie van Derbigum daken zijn de onderhoudskosten en reparatiekosten vaak lager.

Bekijk ook

Home

Keer terug naar de home pagina

Contact

Probleem met uw dak? neem contact met ons op!

Vragen?

phone-handsetmenuchevron-down